Ілюстрація / REUTERS

Влада Індії призупинила дію всіх туристичних віз до 15 квітня і заявила, що буде поміщати в карантин мандрівників, що прибувають з семи країн, уражених вірусом, в рамках боротьби з коронавірусом.

Читайте такожТуреччина рекомендує бізнесу перенести початок туристичного сезону

Заборона набуває чинності 13 березня в порту відправлення. Для дипломатичних віз, віз для міжнародних організацій, робочих місць і проектів робиться виняток, передає kommersant.

Відео дня

Всі туристи, включаючи громадян Індії, «прибулі або ті, які відвідали Китай, Італію, Іран, Республіку Корея, Францію, Іспанію та Німеччину після 15 лютого, будуть поміщені в карантин на мінімальний термін 14 днів», - йдеться в заяві.

Безвізовий режим, що надається власникам карток «іноземне громадянство Індії», що охоплює близько 3 млн осіб з етнічних індійських сімей, що проживають за кордоном, був відкладений до 15 квітня. Наземний рух буде проходити через «спеціально відведені пункти пропуску з надійними засобами перевірки». У заяві уряду йдеться, що іноземні громадяни, які планують здійснити поїздку в Індію «з вагомих причин», можуть зв'язатися з найближчою індійської дипмісією.

Кількість тих, що заразилися новим різновидом коронавірусу перевищило 121 тис. осіб, понад 4 тис. померло. Вірус розповсюдився далеко за межі Китаю, де він був вперше виявлений в кінці 2019 року.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.