Vueling відновить рейси за маршрутом Київ - Барселона \ фото REUTERS

Іспанський лоукостер Vueling 2 липня повернеться на маршрут Барселона-Київ, який він не обслуговував через пандемію коронавірусу.

Читайте такожЕксперти назвали найбезпечнішу авіакомпанію світуАвіакомпанія літатиме з основного аеропорту Барселони Ель-Прат в аеропорт "Київ" (Жуляни) три рази на тиждень у нічний час. Вильоти з Барселони заплановані на 22:20 по вівторках, п'ятницях і суботах. Вильоти з Києва на 03:55 по середах, суботах і неділях. Час в дорозі складе 3 години 45 хвилин.

Vueling продає авіаквитки з Києва в Барселону від 90 євро в обидві сторони. В ціну найдешевших квитків за тарифом Basic входить перевезення двох місць ручної поклажі.

Відео дня

Сумку з габаритами до 40х30х20см без обмеження по вазі можна взяти з собою в салон літака. Її необхідно розмістити під попереду стоїть кріслом.

Друга сумка повинна важити до 10 кг і мати розміри не більше 55х40х20 см. Її необхідно безкоштовно здати на стійці реєстрації в багаж. Великий предмет ручної поклажі можна взяти в салон, якщо оплатити цю послугу або забронювати квитки за більш дорогими тарифами Optima або TimeFlex, передає avianews.com.

Розклад рейсів Барселона-Київ-Барселона

Барселона 22:20 - Київ 03:05, вівторок, п'ятниця, субота

Київ 03:55 - Барселона 06:40, середа, субота, неділя

Альтернативні варіанти перельоту

Зараз квитки Київ-Барселона продають МАУ, лоукостери SkyUp і Ryanair.

Оскільки Іспанія все ще закрита для українських туристів і мандрівників з третіх країн, через низький попит на авіаквитки авіакомпанії можуть оптимізувати розклад або навіть скасовувати рейси.

Це може статися навіть за 2-3 тижні до вильоту. У такому випадку пасажир може розраховувати тільки на повернення повної вартості авіаквитків без додаткової компенсації. Отримання грошей від авіакомпаній може затягнутися на кілька тижнів або місяців.

Вас також можуть зацікавити новини