Антон Птушкін знімає всі свої відео самостійно / фото прес-служби 1+1

Новий сезон тревел-шоу «Великі випуски з Антоном Птушкіним» виходитиме в ефірі телеканалу «1+1» щонеділі о 10:45, починаючи з 1 листопада 2020 року.

Читайте такожНайкращі документальні фільми про подорожі

Як повідомляж прес-служба «1+1», у другому сезоні проекту на глядачів чекають 7 серій, у яких тревел-документаліст Антон Птушкін подорожуватиме Європою, Балі, Швейцарією, Саудівською Аравією та Азорськими островами, а також потрапить на легендарний фестиваль Burning Man в Америці.

Відео дня

Нагадаємо, український мандрівник Антон Птушкін подорожує по світу сам та створює авторський тревел-блог без продюсерів, режисерів, знімальної групи і заздалегідь прописаного сценарію. Найчастіше його компанія у подорожах - це два дрони, три камери і один автомобіль. Такий незвичайний формат дозволяє глядачам відчути себе учасником цікавої пригоди та разом з Антоном повністю зануритись в атмосферу міст, країн та регіонів.

Під час своїх подорожей Антон Птушкін намагається не тільки показати найцікавіші та найпопулярніші туристичні місця, але і розповісти про місцеву культуру, історію, закони та правила. Крім того, познайомитися з тутешніми жителями, або знайти вихідців з України, щоб дослідити нетуристичну сторону країни. А також поділитися корисними порадами та лайфхаками з іншими мандрівниками.

Попередні випуски тревел-шоу з Антоном Птушкіним