Персональна виставка "Подвійна реальність" фотохудожника Ярослава Наскрипняка відкриється 9 серпня о 17.00 у відділі літератури та інформації бібліотеки ім. Тімірязєва (Соборна 70, другий поверх).

Юний фотограф покаже специфічні колажі

Вінницька обласна організація спілки фотохудожників України та Вінницький міський народний клуб фотомистецтв "Обрій" пропонують переглянути нетривіальний фотопроект, у якому поєднались фотографія та комп’ютерне мистецтво. Усі роботи, що будуть представлені на виставці - це специфічні колажі, створені з метою занурити глядача у інакший світ, допомогти відійти від звичного, буденного, та поглянути на звичайні речі зовсім під іншим кутом. Кожен з глядачів роздивиться у колажах щось своє, підключаючи образне мислення.

Відео дня

Автор виставки - молодий вінницький фотохудожник, який навчається на журналіста. Він займається фотографією близько 4 років, але за цей короткий час має певні здобутки. На рахунку автора це вже не перша власна виставка. На даний час Ярослав є членом художньої ради фотоклубу „Обрій”, учасником „Союзу творчих талантів”, працює фотокореспондентом. Брав участь у міжнародних конкурсах Spanish Andorran Iberoamerican Digital Circuit в Іспанії, отримав нагороди як кращий молодий фотожурналіст року ВДПУ (2010-2011), перше місце у Всеукраїнському конкурсі серед молодих журналістів, перше місце у вінницькому конкурсі юних фотографів „Карнавал Осінніх Талантів” (Вінниця 2010).

Виставка триватиме до кінця серпня.