У небі над Горлівкою ССО запустили кампанію проти "виборів" / фото sprotyv.info

Бійці Сил спеціальних операцій спільно з небайдужими українцями з Донецьку відправили по небу над тимчасово окупованою Горлівкою близько 4 тисячі листівок.

Читайте такожМісцеві жителі розповіли, як минули вибори в "ДНР" (фоторепортаж)

Нагадували про незаконність псевдовиборів та кримінальну відповідальність, передбачену законом України за тероризм та сепаратизм. Відповідне відео поширив фонд "Повернись живими".

Відео дня

"11 листопада на окупованій частині Луганської та Донецької областей бойовики намагалися провести так звані "вибори". В цей день бійці ССО на повітряних кульках відправили у Горлівку листівки, зокрема, із такими написами: "Ні – фейковим виборам на окупованій території. Голосуєш за терористів – зраджуєш Україну!" та "Вибори без вибору. Путін вже проголосував за тебе. За тероризм та сепаратизм передбачена кримінальна відповідальність", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у листівках нагадали про програму СБУ "На тебе чекають вдома". Вона роз'яснює, як саме, завдяки співробітництву з українськими силовими структурами, люди з окупованої території можуть уникнути кримінальної відповідальності.