КПВВ "Гнутове" не працює через реконструкцію / фото УНІАН

Контрольний пункт в’їзду-виїзду "Гнутове", закритий через роботи з облаштування інфраструктури, не працюватиме до 9 квітня.

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил, пропуск людей та транспорту через лінію розмежування в межах діючого гуманітарного дорожнього коридору "Новоазовськ - Покровськ - Талаківка - Маріуполь" було тимчасово припинено 5 квітня.

Читайте такожУкраїна готова відкрити КПВВ "Золоте", окупанти відмовились гарантувати безпеку роботи пункту

Відео дня

"За короткий проміжок часу вдалося замінити дорожнє покриття на території КПВВ та у безпосередній близькості до нього, облаштовано укриття для цивільного населення та працівників контрольних служб. Продовжуються роботи зі встановлення контрольних модулів, павільйонів, інших зручностей для громадян та їх підключення до відповідних комунікацій", - йдеться у повідомленні.

У штабі наголошують, що проведення повного обсягу запланованих робіт із облаштування КПВВ "Гнутове" дасть змогу створити комфортні умови для перетину лінії розмежування в будь-яку пору року та збільшити його пропускну спроможність.

Раніше УНІАН повідомляв, що КПВВ "Гнутове" закрито на реконструкцію, а КПВВ "Мар’їнка" тимчасово призупинило пропуск осіб і транспортних засобів.