На КПВВ «Станиця Луганська» буде тимчасово змінено графік роботи / фото facebook.com/pressjfo.news

Контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» у період з 4 по 10 серпня здійснюватиме пропуск громадян через лінію розмежування до 18:00.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

За даними української сторони Спільного центру по контролю та координації, російсько-окупаційні війська з 4 по 10 серпня здійснюватимуть заходи з розмінування території поблизу зруйнованого автомобільного мосту в Станиці Луганській.

Відео дня

Читайте такожПіротехніки не можуть розмінувати міст у Станиці Луганській

«У зазначений період представники окупаційної адміністрації пропуск через лінію розмежування будуть здійснювати до 18:00», - йдеться у повідомленні.

В свою чергу командування Об'єднаних сил прийняло рішення також змінити режим роботи КПВВ для гарантування безпеки громадян, які перетинають лінію розмежування.

«Відтак, контрольний пункт функціонуватиме до 18:00. Окрім того, громадян, які прямують на тимчасово окуповану територію України, будуть пропускати до 17:30", - долали в штабі.

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 4 серпня, українська сторона Спільного центру контролю та координації припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін заявила, що на даний час неможливо почати процес відновлення автомобільного мосту в Станиці Луганській через відсутність гарантій безпеки з боку проросійських бойовиків. Наголошувалось, що піротехнічні роботи мають проводитись не тільки на прилеглих до КПВВ територіях, а й на ділянці біля зруйнованого мосту, щоб розпочати його ремонт.