Поранений вчора у зоні ООС український військовослужбовець помер у лікарні / фото УНІАН

Поранений вчора у зоні проведення операції Об'єднаних сил військовослужбовець Геннадій Моторін помер у лікарні.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

У вечірньому зведенні зазначається, що впродовж доби збройні формування РФ та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів з ручних протитанкових та автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Читайте такожЗаплановане на сьогодні розведення сил зірвала ворожа сторона - ООС

Так, три обстріли по позиціях Об'єднаних сил зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу Луганського – з автоматичних гранатометів, біля Залізного – з великокаліберних кулеметів та неподалік Зайцевого – з автоматичних і ручних протитанкових гранатометів.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв позиції ОС з ручних протитанкових гранатометів біля Водяного.

"Впродовж поточної доби внаслідок обстрілів поранень зазнав один військовослужбовець Об'єднаних сил. Також, від поранень отриманих вчора, у лікувальному закладі помер ще один український воїн – Геннадій Моторін", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у четвер, 7 листопада, збройні формування 20 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець, ще четверо - отримали поранення.