facebook.com/ato.news

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зазначається, що місто було обстріляно 19 червня близько 4:50 ночі одночасно з двох напрямків - зі сторони населених пунктів Первомайськ та Калинове. Було випущено два залпи РСЗО БМ-21 «Град» по двадцять снарядів у кожному. 

facebook.com/ato.news

«На місце події виїхала оперативна група СЦКК, яка зафіксувала 17 розривів на відкритій місцевості. Решта снарядів впали в лісосмугу. Були зафіксовані прямі попадання в житловий квартал та руйнування двох квартир у двох житлових п’ятиповерхівках», - йдеться в повідомленні. 

Відео дня
facebook.com/ato.news

Прес-офіцер української сторони спільного центру Руслан Семенюк повідомив, що «один снаряд пробив дах багатоповерхівки і розірвався в перекритті п’ятого поверху. Інший пробив балкон, перекриття між першим поверхом і підвалом, розірвався в облаштованому спальними місцями бомбосховищі».

facebook.com/ato.news

Постраждалих під час обстрілів немає.

Спостерігачі СЦКК зафіксували руйнування «Градами» жилих багатоповерхівок в ПопаснійСпостерігачі української сторони ...

Posted by Прес-центр АТО on Friday, June 19, 2015

Задокументовані у СЦКК чергові факти порушення Мінських домовленостей передані представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

facebook.com/ato.news

Раніше УНІАН повідомляв, що внаслідок обстрілу Попасної бойовиками поранення отримав військовослужбовець Нацгвардії. Вогонь вівся з боку окупованого Калинового з реактивної системи залпового вогню «Град».