Фото УНІАН

Двоє місцевих жителів, які отримали поранення під час нічного обстрілу бойовиками житлових кварталів Мар'їнки, з травмами ніг знаходяться в середньо важкому стані в лікарні.

Про це повідомив голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін на сторінці в Facebook

Читайте також"Осколки дійшли до середини мозку": у Дніпрі борються за життя трьох важко поранених військових (відео)

Відео дня

"Мар'їнка. 09.06.17, в ході нічного мінометного обстрілу бойовиками житлового масиву міста, в період часу з 23:00 до 00:00, отримали поранення ніг двоє місцевих жителів: жінка, 1962 р.н. та чоловік, 1964 р. н., що проживають по вул. Жовтнева. В даний час госпіталізовані в травматологічне відділення Курахівської лікарні. Стан середньо-тяжкий", - написав він.

Як зазначив Аброськін, станом на 08:15 ранку 10 червня стан постраждалих в результаті нічного обстрілу Мар'їнки - стабільно важкий.

На місці працює слідчо-оперативна група Мар'їнського відділення поліції.

Аброськін також зазначив, що в Красногорівці, яка також потрапила під обстріл, на вул. Шевченка виявлено танковий снаряд, що не розірвався, і який зруйнував дах домоволодіння.

Як повідомляв УНІАН, у п'ятницю ввечері, 9 червня, а також вночі 10 червня, бойовики з мінометів і артилерії здійснили обстріл житлових кварталів Мар'їнки і Красногорівки.

В результаті обстрілу Мар'їнки в житловому будинку по вулиці Жовтневій поранення отримали дві людини.