В РФ розмріялися про "розгром ЗСУ" / facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські пропагандисти розмріялися, що до весни 2023 року "розгромлять ЗСУ" та захоплять усю територію України.

Таку нісенітницю в ефірі топ-пропагандиста Володимира Соловйова заявив заступник президента російської Академії ракетних та артилерійських наук по інформаційній політиці Костянтин Сивков.

За словами російського військового пропагандиста, ВС РФ у межах своїх повноважень нібито зробили все, щоб забезпечити комплектування збройних сил, маючи на увазі мобілізацію.

"Якщо говорити суто з військово-стратегічної точки зору, то, з урахуванням проведення мобілізації, ми здатні виконати задачу повного розгрому ЗСУ та взяття під контроль всієї території України до весни наступного року. Це абсолютно точно", - розмріявся Сивков.

Розуміючи абсурдність своїх "прогнозів", пропагандист поспішив додати одне "але" - центральну роль грає політика, "і тут теж є багато нюансів".

"Спецоперація" Росії в Україні

З моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну внаслідок обстрілів російських загарбників загинули десятки тисяч людей. В одному тільки знищеному росіянами Маріуполя кількість жертв серед мирного населення оцінюють у щонайменше 22 тисячі осіб.

У звільнених від окупантів населених пунктах у Київській, Чернігівській, Харківській, Донецькій областях продовжують знаходити братськи могили та катівні.

Протягом перших місяців повномасштабної війни російська пропаганда пояснювала вторгнення в Україну термінами "демілітаризація" та "денацифікація". Однак останній не прижився, оскільки росіяни його не розуміли. 

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що в контексті гарантій безпеки та підписання відповідної угоди, про жодні вигадані Росією денацифікації і демілітаризації ніхто не збирається і говорити.

Нещодавно росіяни придумали "нову мету спецоперації". Помічник секретаря Ради Безпеки РФ Олексій Павлов заявив, що проведення "десатанізації" України, де нібито зараз діють сотні сект, стає все більш нагальним.

Вас також можуть зацікавити новини: