Старшому солдату Олексію Мамчію було 40 років / фото Чернівецький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки

У зоні проведення операції Об’єднаних сил сьогодні загинув 40-річний військовослужбовець з Чернівців, старший солдат Олексій Мамчій.

Про це у Facebook повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

«Ще одна трагічна звістка з фронту. Російські агресори вбили сьогодні зранку на бойових позиціях в районі Майорська захисника України, старшого солдата Олексія Мамчія, чернівчанина», - зазначив він.

Посадовець додав, що молодший брат полеглого, Станіслав Мамчій, у 2016 році також загинув на фронті.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Чернівецької ОДА, в області 13 та 14 квітня оголошено жалобу за загиблими на фронті протягом двох днів військовослужбовцями – Ярославом Карлійчуком та Олексієм Мамчієм. Зазначається, що відповідне розпорядження підписав голова ОДА Осачук.

Читайте такожБойовики скинули гранати біля Майорського: один боєць загинув, ще двох поранено

«На знак скорботи на будинках органів влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій буде приспущено Державні прапори України, скасовано всі розважальні заходи, внесено зміни до програми теле- та радіомовлення. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих», – повідомили в прес-службі.

Загибель жителів Чернівецької області на фронті: що відомо

  • Від початку доби, 13 квітня, у районі проведення операції Об’єднаних сил біля населеного пункту Майорськ унаслідок скидання гранат на позиції ОС загинув український військовослужбовець, двоє дістали поранення.
  • Учора, 12 квітня, внаслідок обстрілу на фронті загинув 24-річний Ярослав Карлійчук, який народився у селі Черепківці Глибоцької територіальної громади Чернівецької області.