Окупант проговорився про злочинний наказ РФ вбивати неповнолітніх дівчат / facebook.com_GeneralStaff.ua

Окупант у розмові з дружиною проговорився про злочинний наказ свого військового керівництва, яке заявило, що потрібно вбивати в Україні всіх жінок.

За його словами, їхній вік значення не має. Під "зачистку" йдуть всі, навіть неповнолітні та діти. Відповідне перехоплення розмови опублікувала Служба безпеки України. 

"Нам треба вбивати неповнолітніх, жінок, всіх. Прикинь? Знищення повне відразу, взагалі просто: "стріляйте, нах*й". Я готовий, але я, якщо чесно, підох*їв. Нам все пояснили: чотирнадцяти, вісімнадцяти, дівчина, пох*й – просто наповал. Йдемо в зачистку", - заявив він. 

У відповідь його "суджена" підтримала таку жорстокість й нагадала, що обговорила вбивство українців з окупантом ще, коли він був удома: "Ми коли вдома були, дивилися новини, з тобою говорили на цю тему. Хто був мирний - всі поїхали", - сказала вона. 

Найманець ПВК "Вагнер" шокував жорстокістю в Україні

Нагадаємо, що сьогодні найманець ПВК "Вагнер" Алзамат Улдаров шокував українське суспільство фактами про свої воєнні злочини, про які він у подробицях розповів під час розмови із засновником правозахисної організації Gulagu.net. Улдаров заявив, що місяць тому "вагнерівці" стратили в одному з житлових будинків у Бахмуті до 400 українців

При цьому він сам себе назвав бездушною тварюкою, вбивцею й найманцем, заявивши, що таким бути нормально, коли працюєш нелегальним вбивцею ПВК "Вагнер"

Вас також можуть зацікавити новини: