Екс-"вагнерівець" розревівся, розкриваючи правду про війну в Україні / скріншот

В Росії за розпорядженням кремлівського диктатора Володимира Путіна у полях десятками закопують порожні труни загиблих на війні в Україні росіян, чиї останки не змогли визначити. Їхнім родичам про це не повідомляють.

"Ховаємо там, де нам дають місця... Путінське розпорядження. Ми за Путіним чистимо. ПВК "Вагнера" - нелегальні вбивці. Найманці. Ми - тварюки, ми - тварини.",- розповів екс-"вагнерівець" та колишній засуджений росіянин Азамат Улдаров у розмові із засновником російської правозахисної організації Gulagu.net.

Зізнаючись у цьому, найманець розплакався:

"Просто закопали порожні труни... Ми зобов'язані це зробити. Вони померли, всі, і ми не могли визначити трупи, де чиї останки лежать... Мене аж трясе... Н*** жити? Н*** я взагалі народився? Здох би краще там з пацанами!".

Улдаров заявив, що не розуміє, заради чого вони воюють:

"Ми вбиваємо один одного, а заради чого - я не розумію. Просто не можу зрозуміти... Чесно, мені хочеться плакати. Але я не буду, я вже втомився, другий день плачу... Якщо я тобі зараз скажу правду, що там відбувається, у тебе волосся дибки встануть".

Азамат Улдаров - інші зізнання екс-"вагнерівця"

Також екс-"вагнерівець" Азамат Улдаров зізнався у вбивстві до 400 українців у підвалі дев'ятиповерхівки в Бахмуті: "Дітей було близько 40, загалом людина 300-400. У мене не було вибору, я не міг нічого зробити по-іншому".

Крім того, найманець розповів про інші жорстокі вбивства жінок і дітей, а також про контрольний пострілі в голову маленькій дівчинці під час зачистки Соледара: "Вона верещить, вона маленька дитина, розумієш? Їй п'ять-шість років, а я вистрілив, ти розумієш, контрольний. Я нікого не повинен був випустити, нікого. Була дана команда".