Росіянка закликала знищити все населення України, включно з немовлятами / скриншот

Російська пенсіонерка закликає знищити всіх українців аж до немовлят. Крім того, жінка має претензії й до Польщі.

Як повідомив український журналіст Денис Казанський, просто на вулиці під час спілкування з журналістом російська бабуся заявила, що в Україні та Польщі живуть націоналісти, яких потрібно всіх знищувати.

"Х*хли - поліцаї... західна Україна вся, буквально. І поляки - націоналісти. Там треба їх всіх прикінчити - х*хлів до останнього, і їхніх дітей вбити. Це гниль і її треба знищити. Все населення... Українців всіх вбити, аж до немовлят знищити. Це гниль поширилася, тепер вони нас не люблять. Ніякі вони нам не брати і не сестри", - сказала цинічна росіянка.

Треш-новини з РФ: основне

Росія щодня живе треш-новинами. Нещодавно в мережі опублікували розмову, в якій росіянин називає свою країну жертвою нападу, а подружжя з російського міста Ноябрськ Тюменської області назвало новонароджену доньку ім'ям Росія. 

Перед цим росіянка радісно заявила, що хоче відправити чоловіка на війну, аби його там вбили. Долю компенсації вона вже передбачила. А багатодітна мати-патріотка з Росії заявила, що готова відправити на фронт як гарматне м'ясо чотирьох своїх синів, а собі "ще народить".

Вас також можуть зацікавити новини: