Валерій Залужний доповів про ситуацію після російського обстрілу / фото УНІАН

Сили оборони України сьогодні збили 12 з понад 20 крилатих російських ракет.

Про це головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив у Facebook. Зокрема, попередньо, противник здійснив пуски більш як 20 крилатих ракет повітряного базування із застосуванням стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з акваторії Каспійського моря та ракетних комплексів наземного базування.

"Силами і засобами нашої протиповітряної оборони знищено 12 крилатих ракет: 6 в межах Київської, 5 Житомирської та 1 Хмельницької областей", - написав Залужний.

Відео дня

Масована ракетна атака Росії по Україні 31.12.2022

Росія, попри новорічні свята, продовжує терор над Україною. 31 грудня російські окупанти випустили ракети і через це повітряна тривога була оголошена в усіх областях України.

В Миколаєві є щонайменше шість поранених, одна особа у тяжкому стані. Віталій Кім помітив тенденції під час обстрілів і заявив, що цього разу рашисти завдавали ударів умисне по житлових будинках, гаражах, дорогах тощо.

У Києві теж було багато вибухів, приліт стався у готель. Поранення зазнав японський журналіст, а також є щонайменше одна загибла особа. У столиці почалися аварійні відключення світла.

Вас також можуть зацікавити новини: