Цимбалюк запитав Путіна про українські танки на Кубані / facebook.com/RomanTsymbaliuk

Кореспондент УНІАН у Росії Роман Цимбалюк у мережі продовжив суперечку з президентом РФ Володимиром Путіним про те, що на озброєнні армії України - радянські танки.

Читайте такожТурчинов про заяву Путіна: "споконвічно російські" болота можуть легко поміститися у межах Московської області

"Щодо українських танків на Кубані. Володимир Володимирович вступив у дискусію щодо українських бойових машин. Каже, що Т-64 - радянський танк. Мовляв, у нас свого нічого немає. Танк дійсно радянський, але у нас є українська модернізація до рівня "Булат", - пише він на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

Журналіст наголосив, що в Росії теж використовуються здебільшого модернізовані радянські танки.

"Зокрема, на Донбасі проти нас воювали танки у модернізації Т-72Б3. Такі танки є тільки у Збройних силах цієї великої країни. До України вони точно не експортувалися. Приїхали своїм ходом", - наголосив Цимбалюк.

Нагадаємо, у ході великої прес-конференції Цимбалюк заявив Путіну що, якби українські танки були на Кубані, Москва теж змінила б ставлення до України. У відповідь на це російський глава нагадав про радянське походження танків, що перебувають на озброєнні армії України.