В українки знайшли 130 кілограм марихуани та 86 рослин / Фото facebook.com/tellersheriff

У місті Вудленд Парк в американському штаті Колорадо за підозрою в нелегальному вирощуванні марихуани заарештували 52-річну українку Світлану Азовську. Про це повідомляє офіс шерифа округу Теллер в Facebook.

Окружний шериф і працівники міського відділення поліції з ордером здійснили рейд у будинку українки. Під час обшуку було виявлено та вилучено 130 кг марихуани та 86 живих рослин. Вартість вилучених наркотиків за попередньою оцінкою становить 1,4 млн доларів.

Читайте такожВ Каліфорнії утворилися величезні черги за рекреаційною марихуаною (фото)

Відео дня

10 грудня 2013 року у Колорадо дозволили вирощувати, продавати і вживати марихуану не тільки в медичних цілях. Марихуана для медичних та рекреаційних цілей продається під різними ліцензіями. Власники посвідчення особи, виданого в штаті Колорадо, старше 21 року можуть придбати в ліцензованому магазині до однієї унції марихуани (близько 28 грамів). Гостям штату дозволено купувати чверть цієї порції. Легально зберігати можна не більше унції. Дозволяється ділитися марихуаною з друзями, але тільки безоплатно, і вирощувати до шести рослин у себе вдома під замком.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Netflix придумали, як продавати марихуану під своїм брендом.