Меланія Трамп прикрасила резиденцію до Різдва / фото instagram.com/flotus/

Перша леді США посилено готується до новорічних свят. Меланія Трамп зробила святковий декор в Білому домі, який показала на приголомшливих фото і відео.

Читайте такожВже привезли ялинку: у Білому Домі розпочали підготовку до Різдва (відео)

Президентська пара США повернулася у свою резиденцію 2 грудня. Дональд і Меланія Трамп провели День подяки у власному гольф-клубі Mar-a-Lago, у Флориді. Свято знаменита пара влаштувала з сином Берроном, а після вікенду повернулася до виконання своїх обов'язків, пише 24 канал.

Але не встигла Меланія Трамп відпочити після перельоту, як вже похвалилася в мережі результатами своєї роботи. Перша леді в білосніжній сукні і пальті обійшла будівлю Білого дому та перевірила різдвяний декор кімнат. На Instagram-сторінці вона поділилася ефектними відео і фото, які вже встигли підкорити її фанатів.

На кадрах видно, що в ялинкових прикрасах переважають білі кольори. Крім цього, Меланія Трамп врахувала заяви хейтерів, зробивши акцент на патріотизмі. У святковому декорі можна побачити маленькі американські прапори і стрічки, які гармонійно виглядають з іншими різдвяними іграшками, а так само зменшену копію Білого дому з підсвічуванням.

"Дух Америки сяє в Білому домі", – написала Меланія Трамп, оголосивши тему декору.

Цікаво, що перша леді США замовила відразу кілька ялинок, прикраси для кожної з яких Меланія Трамп проектувала спільно з помічниками. А от у залі, де зазвичай президентська пара зустрічає чиновників, знаменита американка зробила квітковий декор. Червоними пуп'янками прикрасили камін і стіл, що виглядало дуже святково.

Перша леді США замовила відразу кілька ялинок / instagram.com/flotus/

Перша леді США щорічно починає підготовку до Різдва заздалегідь. Святкову тематику Меланія Трамп затвердила ще в липні 2019 року. Саме з того часу її команда працювала над новорічним декором Білого дому, а в відсутність президентської пари прикрасила всю резиденцію. Меланія Трамп ніколи не бере участь у декоруванні, проте завжди перевіряє готовність кожного залу до новорічних свят.