Ілюстрація / REUTERS

Американський сайт військового обліку Selective Service припинив працювати вже за кілька годин після заяви США про ліквідацію іранського генерала Касема Сулеймані.

Про це пише CNN.

Читайте такожУ США заперечують причетність до нових авіаударів в Іраку

Відео дня

Selective Service не витримав лавину хештегів стурбованих американців про Третю світову. Хештег #WorldWarIII був одним з найпопулярніших трендів у Twitter в п’ятницю.

Іранські погрози Сполученим Штатам після вбивства Сулеймані викликало серед користувачів мережі страхи з приводу війни між країнами й можливого нового призову до армії США.

«Через поширення дезінформації наш веб-сайт наразі відчуває великі об’єми трафіку. Якщо ви намагаєтеся зареєструватися чи підтвердити реєстрацію, будь ласка, авторизуйтеся пізніше. Зараз ми працюємо над розв'язанням цієї проблеми», – йдеться у повідомленні виконавчої служби.

Довідка УНІАН. Selective Service або система вибіркових служб – це незалежне агентство уряду Сполучених Штатів, що підтримує інформацію про осіб, які потенційно підлягають військовій призову. Тому всі чоловіки віком з 18 до 25 років повинні реєструватися на сайті, надаючи всю потрібну інформацію про себе.