Володимир Путін до президентства мав інтимні проблеми, дізнався Сергій Пугачов / скріншот

У Володимира Путіна до того, як він став президентом Російської Федерації, були інтимні проблеми.

Путіну безплатно "не давали", розповів колишній російський банкір та екс-друг президента Росії Сергій Пугачов під час інтерв’ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону, посилаючись на слова одного з колишніх товаришів російського диктатора по службі.

За його словами, після того, як Путін став президентом, йому тягали декого "ледь не з підворіття".

Відео дня

"…як говорив один із його товаришів по службі, який і зараз займає дуже високе положення в Росії, – він мені казав: "Ти розумієш, у Володі була проблема: що йому безоплатно не давали". Я перепрошую. І він каже: "Коли він уже вирвався на волю, тобто став президентом у прямому значенні: ось саме президентом просто ніби його прорвало". І я знаю, хто і як, і кого йому тягав…", - поділився співбесідник.

Нагадаємо, у серпні колишній депутат Держдуми РФ та бізнесмен Ілля Пономарьов говорив, що Володимир Путін не гетеросексуал. Экс-депутат стверджував, що російський диктатор принаймні бісексуал (може мати статеві стосунки як з жінками, так і з чоловіками).

Варто зазначити, що колишній працівник Федеральної служби безпеки Росії Олександр Литвиненко, якого вбили, на початку 2000-х стверджував, що Путін педофіл.  

Довідка УНІАН. 31 грудня 1999 року Володимир Путін став виконувати обов’язки президента РФ, а 26 березня 2000 року його вперше обрали лідером РФ. Пізніше його переобрали президентом.

Втретє поспіль на посаду президента він не міг претендувати, бо це суперечило конституції РФ. Після нього президентом став Дмитро Медведєв. Під час президентства Медведєва Путін був прем’єром, а пізніше знову отримав президентське крісло.

Вас також можуть зацікавити новини: