Китайців попередили про небезпеку застосування "генетичної зброї" / фото ua.depositphotos.com

Провідне шпигунське агентство Китаю (Міністерство державної безпеки (МДБ) попередило про загрозу застосування генетичної зброї, націленої на певну расу, пише Newsweek.

"Генетична зброя може бути розроблена навіть для знищення заздалегідь визначеної раси, вибірково атакувати цілі з певними расовими генами", - йдеться у повідомленні агентства.

Заявляється, що нібито якась зарубіжна неурядова організація найняла китайців для збору "даних та інформації про поширення біологічних видів у різних місцях" та змусила їх "завантажити зібрані дані через додаток". Зазначається, що ці дані були передані за межі Китаю і могли поставити під загрозу його "біологічну та екологічну безпеку".

Відео дня

"У порівнянні з традиційною біологічною зброєю та хімічною зброєю, генетична зброя є більш прихованою, оманливою, легко розповсюджується та шкідлива у довгостроковій перспективі. Її важко ізолювати, і вона має низьку вартість. Наслідки будуть руйнівними", - також вказується у повідомленні.

Зазначається, що раніше міністерство закликало китайців інформувати свої організації громадської безпеки про будь-які підозрілі дії, які "загрожують національній безпеці".

Раніше російські пропагандисти неодноразово заявляли, що в Україні створюється біологічна зброя. В ООН ці твердження не раз спростовували.

Крім того, США та їхні союзники звинувачували РФ у марній траті часу Радбезу ООН і поширенні брехливої інформації про "військово-біологічні програми" в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: