Путін на Новий рік перебував у бункері / скріншот

У той час, коли військові РФ обстрілювали міста України в ніч на 1 січня, Володимир Путін, за інформацією телеграм-каналу "Генерал СЗР", перебував у бункері далеко від Москви, за Уральськими горами. 

"Путін святкував Новий рік в компанії сім'ї та кількох близьких друзів. Серед запрошених були Юрій Ковальчук та Микола Патрушев", — йдеться у повідомленні.

Тг-канал стверджує, що Патрушев - єдиний представник чинного режиму, який був запрошений до новорічного столу глави Кремля.

Відео дня

"Путін мав стомлений вигляд, пригощався виключно приготованим спеціально для нього дієтичним пюре, а святкові тости та розмови в основному стосувалися війни", — пише "Генерал СЗР".

Стверджується, що вже до першої години ночі 1-го січня президент РФ відчув нездужання і пішов, запропонувавши гостям продовжити святкувати без нього.

"До другої години ночі до президента були викликані чергові медики, які провели в президентських покоях близько двадцяти хвилин... Це була найсумніша і найпохмуріша зустріч Нового року для президента РФ і гостей за весь час перебування Путіна на вершині влади", — йдеться у повідомленні.

Проблеми зі здоров'ям Путіна

Напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, що стан здоров'я Путіна погіршився, у нього "помутніння свідомості". Стверджується, що на стані президента також позначається стрес через провали його армії на війні в Україні.

За повідомленнями журналістів, глава РФ скликав консиліум лікарів через проблеми зі здоров'ям. Раніше ЗМІ не раз писали, що у Путіна рак.

Вас також можуть зацікавити новини: