фото: УНИАН

Там, за попередніми результатами, перемагає кандидат від Об'єднання «Самопоміч» Юрій Милобог, якого перед другим туром підтримав УКРОП. Його суперник – Юрій Вілкул («Опозиційний блок») не готовий змиритися поразкою. Зараз на членів виборчих комісій чиниться безпрецедентний тиск з метою спотворити результати голосування.

Зокрема, народний депутат Борис Філатов повідомив, що «Вілкул-молодший вже зняв з чергування в Дніпропетровську весь свій набрід і відвіз назад автобусами в Кривий Ріг, щоб дотиснути Юру».

Читайте такожВ "УКРОПі" заявляють про спроби зірвати вибори міського голови Дніпропетровська

Відео дня

«Наші активісти, активісти УКРОПу, надають максимальну підтримку криворізькій команді «Самопомочі». Сподіваємося на допомогу правоохоронних органів і керівника оперативного штабу у Дніпропетровській області, радника міністра Авакова Зоряна Шкіряка», – написав на своїй сторінці в Facebook керівник УКРОПу в Кривому Розі Микола Колесник, який посів на виборах мера у першому турі третє місце.

В УКРОПі зазначають, що поразка Юрія та Олександра Вілкулів на виборах мерів в Кривому Розі та Дніпропетровську відповідно свідчить про кінець династії Вілкулів.

«Громадянське суспільство більше не хоче бачити колишніх «регіоналів» при владі. Виборці своє слово сказали, тепер потрібно відстояти вибір громадян», – зазначили в партії.