REUTERS

"Я не читав нічого, що було б пов'язано безпосередньо з Путіним", - цитує Костіна РБК. - "А той факт, що його дочка святкувала весілля на гірськолижному курорті "Ігора", який насправді недорогий, і який використовується для весіль десятками людей в Петербурзі щотижня, я не знаю, як це може зв'язати Путіна з яким-небудь офшорним бізнесом", - заявив Костін у своєму коментарі.

Зазначимо, інформація про те, що російський громадський діяч і керівник Катерина Володимирівна Тихонова є молодшою дочкою президента Росії Володимира Путіна, регулярно з'являється в ЗМІ. У свою чергу у Путіна цей зв'язок заперечують.

При цьому, за даними агентства Bloomberg, Тихонова у лютому 2013 року зіграла весілля з заступником голови правління компанії "Сибур" Кирилом Шамаловим саме на гірськолижному курорті "Ігора".

Відео дня

Читайте такожАвтор розслідування про нерухомість для жінок Путіна" анонсував нове викриття, яке може стосуватися Пєскова

Як повідомляв УНІАН, у минулі вихідні журналісти опублікували глобальне розслідування про офшори світової еліти.

Доповідь стала можливою завдяки витоку 11 мільйонів документів з 1977 по 2015 роки з бази даних панамської компанії Mossack Fonseca, четвертої за величиною в світі офшорної юридичної фірми. Документи показують, як Mossack Fonseca в ряді випадків допомагала клієнтам відмивати гроші, уникати санкцій і йти від податків.

В той числі в доповіді містилася інформація, що близькі до Путіна люди "відмили" через офшори більше 2 мільярдів доларів.