Нагороду та почесну грамоту колективу військових медиків вручили голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба та голова Севастопольської міської ради Юрій Дойніков.

За словами Володимира Яцуби, військові медики в усі роки існування Севастополя – і в час випробувань, і під час перемог були пліч-о-пліч з мешканцями міста. Вони зробили неоціненний внесок у славну історію міста-героя та примножують його традиції. Отримання відзнаки “За заслуги перед Севастополем” сталося завдяки спільній копіткій праці усього колективу клінічного центру, який не лише надає всебічну медичну допомогу військовослужбовцям з частин Військово-Морських та Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокуються на Кримському півострові, членам їхніх сімей, а й забезпечують потреби у медичному обслуговуванні ветеранів війни та військової служби.

Та не лише колективна праця військових медиків була відзначена владою Севастополя. Рішенням Президії Верховної Ради Автономної Республіки Крим за значні успіхи у медичній практиці почесне звання “Заслужений лікар АРК” отримали заступник начальника ВМКЦ КР з медичної частини полковник медичної служби Віктор Міхайлуца та головний хірург полковник медичної служби Григорій Прохоренко.

Відео дня

Про високий рівень медичного обслуговування та загальний авторитет колективу Військово-медичного клінічного центру Кримського регіону свідчить і те, що нещодавно його колишній начальник, полковник медичної служби Ігор Данильчук, був призначений на вищу посаду – директора Військово-медичного департаменту Міністерства оборони України.