Готуємося до світового дог шоу

Унікальна можливість побачити найкращих представників світової собачої еліти більшої половини порід, існуючих у світі, випаде шанувальникам братів менших 7-8 грудня 2019 року у Київському Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15, п-ни №№ 2,3, ст. м. «Лівобережна»), де  Кінологічна Спілка України традиційно проводитиме Міжнародні виставки собак усіх порід «Київська Русь», «Кришталевий Кубок України» та заключний «Парад Чемпіонів – 2019» (початок о 10.00).

Цьогоріч відбулась головна подія для кінологічної спільноти України, яка вкаже напрям і темп роботи на найближче п'ятиріччя для всієї вітчизняної кінології загалом та КСУ зокрема, – нам вперше випала честь проводити Світове Дог Шоу в столиці нашої держави Києві 2024 року!

У продовження якісного зростання вітчизняної кінології для нас великою подією стало право проводити кваліфікацію на знаменитий англійський «Крафт» безпосередньо на наших виставках.

Відео дня

Понад 5 тисяч учасників із різних країн світу більше 220 порід собак (більше половини існуючих у світі) продемонструють свої екстер’єрні якості у виставкових рингах. Для шанувальників екзотичного та спортивного дресирування проходитимуть Кваліфікаційні змагання з Кінологічного фристайлу (танці з собаками) та Чемпіонат з Обідиєнс (послух) «Кришталевий кубок». Молоді кінологи представлятимуть свої вміння на Чемпіонаті-конкурсі з Юніор-хендлінгу. Також відвідувачі зможуть дізнатися про каністерапію для «особливих» діток на традиційному Майданчику дружби, де, окрім показового уроку із каністерапії, циркового шоу з усолапохвостими артистами, для дітлахів проводитимуться зустрічі з цікавими людьми, майстер-класи, часи творчості, фотосесії з чотирилапими друзями, дитяча дискотека з собаками і безліч веселих розваг. Головний фінальний конкурс «Best in Show» та Парад чемпіонів – 2019, у яких братимуть участь найдостойніші брати менші, визначать найсильніших представників світового собачого бомонду. І вдруге в історії київських міжнародних дог шоу, і мабуть, уже традиційно, обиратиметься абсолютний переможець виставкового вікенду серед переможців двох виставок.

Виставкове «меню», як завжди, порадує і гурманів, і широку аудиторію любителів братів менших. Усе це створить піднесений настрій кожному, хто завітає на виставки у передноворічний час.

Генеральний партнер виставок – компанія «Роял Канін Україна». Інформаційні партнери – журнал КСУ «Club Dogs», перший український сайт авторської журналістики «Фраза».

Вхід для людей із обмеженими можливостями (потрібен документ, що це засвідчує) та дітей до 7 років безкоштовний.

Із прийдешніми Різдвом Христовим та Новим 2020 роком! Та до зустрічі на головному кінологічному ринзі країни!

Для масмедіа обов’язково потрібна акредитація: 063 607 21 02, 067 796 07 44

Прес-служба КСУ

Сайт КСУ: http://uku.com.ua

FB: Ukrainian-Kennel-Union