Марина Владі, яка залишилася незадоволеною фільмом "Висоцький. Дякую, що живий", привезе до Росії спектакль, за допомогою якого розповість глядачам всю правду про чоловіка. "Можливо, її різкість, відвертість і звинувачення пролунають дещо пізно. Але вона довго мовчала, і заговорити її змусив фільм, який, на її думку, порочить ім`я і пам`ять великого музиканта і улюбленого артиста.

Марина Владі не боїться скандалу, вона хоче донести до кожного глядача свою думку. Вперше Марина Владі відверто розповість про все, що приховувала стільки років ", - пояснюють організатори гастролей. Актриса додає, що хоче відразу відповісти на всі питання. А їх після грудневої прем`єри фільму "Висоцький. Дякую, що живий" задають чимало.

"Хочу зазначити, що мій спектакль - це відповідь на всі питання про ставлення до цього фільму", - повідомила актриса. Марина Владі покаже моноспектакль. Книга, за якою він поставлений, свого часу, наприкінці 1980-х, потрясла болем і щирістю. Постановка, що з`явилася через довгі роки, викликала такі ж почуття.
ТСН

Відео дня