REUTERS

В Індії троє учнів коледжу загинули, намагаючись зробити селфі. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на The Times of India. Молодим людям, які їхали з Нью-Делі в Агру, було від 20 до 22 років.

Вранці 26 січня, переїжджаючи залізничні шляхи, один зі студентів запропонував зробити селфі. Щоб зображення стало більш популярним у соціальних мережах, було вирішено сфотографуватися на фоні поїзда, що наближався.

Коли з'явився поїзд, троє молодих людей стали фотографувати себе. Четвертий залишився осторонь і став знімати своїх друзів, які роблять селфі.

Відео дня

Як розповів студент, який  залишився в живих, його друзі не встигли вчасно піти з залізничних колій. Машиніст намагався зупинити склад, але екстрене гальмування не допомогло.

Читайте такожУ США фітнес-тренер загинув, намагаючись випередити поїзд під час зйомки реклами енергетика

За інформацією видання, молоді люди їхали в Агру, щоб відвідати мавзолей Тадж-Махал і відзначити один з трьох головних свят Індії - День Республіки.

В цей день у країні відзначають прийняття Конституції держави і перехід від статусу британського домініону до республіки 26 січня 1950 року.