Китаянка пограбувала колишнього нареченого заради весілля з нинішнім / фото УНІАН

Жителька Китаю пограбувала колишнього коханого, щоб заплатити за весілля з нинішнім молодим чоловіком.

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на інформаційний портал World of buzz.

Китаянка за прізвищем Чжоу з провінції Чжецзян прийшла в гості до колишнього хлопця і збрехала йому, що знову хоче бути разом з ним. Все ще закоханий в неї 43-річний шанувальник був дуже радий і відправився з нею по магазинах, прихопивши з собою десять тисяч юанів готівкою. Після відвідування торгового центру вони пішли в парк, де 31-річна Чжоу запропонувала чоловікові піти до пагорбів, знайти тихе місце і "зайнятися чимось надзвичайним».

Відео дня

Читайте такожДівчата влаштували бійку через букет нареченої (відео)

Довірливий шанувальник погодився, і Чжоу попросила його роздягнутися, а потім дозволити прив'язати себе до дерева. Коли той виконав прохання дівчини, та забрала його одяг, мобільний телефон і гаманець і втекла. Китайцеві вдалося звільнитися лише через дві години. Він зайшов додому, щоб одягнутися, а потім прийшов у поліцейський відділок і написав на Чжоу заяву.

Через деякий час поліцейські заарештували Чжоу, яка вже встигла витратити всі гроші. На допиті та зізналася, що вона і її нинішній хлопець втратили роботу, і у них не було навіть 100 юанів для оплати оренди за кімнату. Власник житла загрожував їх виселити, і молодий чоловік Чжоу пообіцяв їй, що якщо вона дістане гроші, то він одружиться на ній. Дівчина дуже зраділа і вирішила вкрасти гроші «на весілля».

Проти неї порушили справу про крадіжку, а її нинішнього хлопця звинуватили у сприянні злочинцю. Пара чекає суду.