Присідання не входить до числа улюблених вправ / фото ua.depositphotos.com

Експерти виділили кілька найбільш цінних і найменш улюблених багатьма вправ, пише The New York Times.

Як зазначила консультантка з психічного здоров'я Ашантіс Джонс, виконувати щось важке підвищує впевненість у собі та своїх силах.

А дослідження 2022 року показало, що дорослі, яких класифікували як нещасних, повідомляли про більш високе задоволення життям після того, як пробували займатися чимось таким, що виходило за межі їхньої зони комфорту. І досить часто це було фізичне навантаження.

Відео дня

5 нелюбимих, але цінних вправ

Планка. Вважається, що ця вправа - один з найефективніших способів зміцнити корпус, який підтримує поставу, баланс і загальну стійкість. Класична планка передбачає утримання тіла горизонтально, по прямій лінії, руки або передпліччя і пальці ніг лежать на підлозі.

Стрибки. Як зазначив тренер Майлард Гауелл, стрибки покращують баланс, координацію, вони допомагають тренувати швидку реакцію.

Присідання. За словами тренера, присідання - це основоположна вправа, яку має виконувати кожен.

Станова тяга. Люди вважають, що станова тяга шкідлива для спини або може посилити наявні травми. Але правильно виконана станова тяга - один з найкращих способів зміцнити підколінні сухожилля і сідниці, що дійсно може допомогти зняти навантаження зі спини, кажуть експерти.

Берпі. Ця вправа передбачає послідовне виконання трьох рухів: планки, віджимання і стрибка. Експерти радять пробувати відрегулювати будь-яку частину, яка здається занадто незручною. Наприклад, можна повернутися в планку, пропустити віджимання, зробити крок уперед по одній нозі або встати, не стрибаючи.

Нагадаємо, раніше було названо 8 ранкових звичок успішних людей, яких вони дотримуються, навіть якщо втомилися.

Вас також можуть зацікавити новини: