Вибори 2020 - чиновниця з Кропивницького осоромилася з передвиборним роликом у Facebook / Yuliya Dubyna, Facebook

Мешканка Кропивницького Юлія Дубина зняла відеоролик, у якому закликала до змін у державі, викликавши шквал критики з боку користувачів мережі.

Відео з’явилося на Facebook ще 16 квітня.

Читайте такожПам'ятник милу та департамент щастя: складено топ-5 найдивніших петицій киян

Відео дня

Жінка вийшла на камеру у білій сукні з папкою подяк. Після 40-секундної паузи вона зітхнула, оглянулася вправо й уліво, а потім, різко закривши папку, звернулася до громадян трьома мовами – українською, російською та англійською.

«Ні, ми не можемо чекати ще на 5 років. Об’єднаймося! Тільки відчайдухи створюють цей світ», – сказала вона, сплеснувши в долоні.

Реакція користувачів не забарилася. Вважаючи, що ролик є передвиборним, вони розгубилися: «Що це було?», «Хотілося б дізнатися, куди вона нас запрошує? І що ми будемо робити, чим займатися? Дивно це все», «Не припиняю дивуватися», «Я злякався, коли вона закрила, а потім повільно спускала клешні з обличчя-блідої поганки. Вирішив, що з’являться вуса з бородою, проте, на жаль, полегшення не відбулося».

На своїй сторінці у Facebook Юлія Дубина опублікувала друге відео, присвячене, за її словами, «хейтерам» попереднього ролика. Жінка заявила, що метою відео «було привернути увагу суспільства та усіх небайдужих громадян не мовчати».

«У мене справді є і були політичні амбіції, і я вважаю себе чесною людиною. Свого часу я справді розглядала певні політичні сили, але жодних рішень на користь будь-якої партії мною прийнято не було», – відповіла вона, додавши, що не братиме участі у виборах, а продовжуватиме діяльність громадської діячки.

«Я не очікувала такого розголосу. Тож тут, мабуть, доречно буде сказати тільки: до зустрічі», – завершила вона звернення.

У жовтні 2019 року жінка претендувала на посаду голови Кіровоградської ОДА.

Інші новини, які можуть вас зацікавити: