Спробуйте вчасно знайти дивне число на зображенні / колаж УНІАН з фото depositphotos.com та скріншоту

Візуальні загадки, у центрі уваги яких лежать цифри, можуть допомогти людям виявити, чи є них надзвичайна здібність - неймовірна уважність.

На оптичній ілюзії зображено дуже багато красивих пар цифр - 77, але серед цієї великої кількості сімок десь "затесалося" дивне число. Саме його вам потрібно знайти. Якщо людина насправді дуже здібна, то вона з цим непростим завданням має впоратися лише за 5 секунд.

Спершу здається, що за такий короткий проміжок часу просто неможливо навіть зорієнтуватися серед чисел, але це лише перше враження. Зберіть волю в кулак, знайдіть секундомір та візьміться за справу. Можливо, саме ви той самий унікум, а про це не знали.

Відео дня
У вас є лише 5 секунд на те, щоб розшукати дивне число / колаж УНІАН

Є один нюанс - якщо ви почнете розглядати кожен рядок, то це майже стовідсотковий шлях до провалу. Спробуйте охопити поглядом всю оптичну ілюзію і тоді, можливо, з першої спроби станете тріумфатором.

Дивним серед пар цифр 77 є число 71, і воно знаходилося біля лівого краю зображення у п'ятому рядку знизу.

Дивним було названо пару цифр 71 / колаж УНІАН

Впорайтеся з дотепним завданням з рогаликом - прикольна головоломка

На зображенні намальовано багато рядів з цілими рогаликами, але серед них десь є і надкушений десерт. Саме цей "помічений" рогалик і потрібно розшукати

На виконання завдання є лише 4 секунди - саме за такий час з ним може впоратися реальний гурман. Намагайтеся не приділяти забагато часу кожному рогалику, інакше втратите дорогоцінні секунди й програєте. 

Вас також можуть зацікавити новини: