21 червня пройде всеукраїнський день "Візьми собаку на роботу" / фото УНІАН

У п'ятницю, 21 червня, відбудеться всеукраїнський день-акція "Візьми собаку на роботу". До неї можуть приєднатися всі бажаючі.

До акції вже приєдналися 343 учасників з понад 65 міст з усієї країни. Поки найбільше зареєстрованих з Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Харкова, Чернігова і Вінниці. Крім великих міст, до акції приєднується все більше малих міст з різних регіонів, пише сайт БЖ.

Читайте такожВ Україні запустили флешмоб, який рятує життя тваринам

Відео дня

Всім учасникам акції організатори надають рекомендації про те, як підготуватися до робочого дня вихованця в суспільстві і як облаштувати його особистий простір в офісі, щоб усім було комфортно.

"Ми закликаємо українців брати собак на роботу не заради розваги. Це передусім змінює статус чотириногого в суспільстві", – зазначив Юрій Ковалюк, організатор акції.

Щоб приєднатися до акції "Візьми собаку на роботу", потрібно зареєструватися, це дає можливість взяти участь у розіграші 100 кілограмів корму для собак. Акцію організовують сьомий рік поспіль за ініціативи компанії "Кормотех" за підтримки бренду харчування для тварин КЛУБ 4 ЛАПИ.

У минулому році в акції взяли участь 475 собак у 53 містах. Дружні до тварин офіси продемонстрували 248 компаній.