Під час карантину державний Укргазбанк надає можливість дистанційного відкриття поточних рахунків для фізичних осіб-підприємців, тобто – без відвідування відділення. Про це повідомили у прес-службі банку.

Тепер це максимально просто, дуже швидко та без зайвої бюрократії. Відкрити рахунок можна за три простих кроки, буквально за декілька хвилин.

Крок 1. Заповніть анкету на сайті ось тут та завантажте копії документів (тільки паспорт та ІНН). В анкеті достатньо вказати контактний номер телефону та відділення, де ви бажаєте відкрити свій рахунок. На все це вам знадобиться лише 2 хвилин. 

Відео дня

Крок 2. Наші менеджери максимально швидко розглянуть вашу заявку та зв’яжуться з вами для узгодження зручного часу зустрічі. Для цього вам потрібна ще 1 хвилина часу.

Крок 3. В узгоджений час завітайте до відділення для підписання угоди – на це знадобиться не більше 10 хвилин. Все – рахунок відкритий, можна керувати коштами онлайн у нашому Клієнт-банку для бізнесу.

Наразі клієнтами Укргазбанку вже є понад 65 тисяч представників малого та середнього бізнесу. З початку року нашими новими клієнтами стали ще понад 2 тисячі підприємців.

Всі відділення Укргазбанку працюють у звичайному режимі, клієнти отримують весь спектр найактуальніших банківських послуг. Та нагадуємо, що найбезпечнішим нині способом користування продуктами і сервісами Укргазбанку є його дистанційні сервіси – мобільний додаток «ЕКОбанк онлайн», контакт-центр та Клієнт інтернет-банкінг для юридичних осіб.