Citi Україна розширює пропозицію для корпоративних клієнтів

Citi Україна оголошує про створення департаменту комерційного банку (Сiti Commercial Bank, CСВ), який буде обслуговувати компанії середнього бізнесу з річним обсягом продажів від 100 мільйонів до півмільярда доларів США, включаючи компанії цифрової індустрії, які швидко розвиваються. Окрім цього, департамент буде обслуговувати дочірні компанії клієнтів комерційного банку глобального Citi, що працюють в Україні.

Для повноцінного обслуговування клієнтів в сегменті середнього бізнесу Citi Україна формує команду департаменту комерційного банку в Києві.

Клієнтам департаменту будуть запропоновані рішення, серед яких транзакційне  обслуговування, управління ліквідністю,  документарні операції, торгове фінансування, казначейські послуги, корпоративні фінанси, кредитування, а також операції з цінними паперами та послуги для емітентів цінних паперів.

Відео дня

Олександр МакУортер, Голова Citi Україна, сказав: "Citi працює в Україні вже понад 23 роки та продовжує розширювати свій бізнес у країні. Потреби компаній, що використовують транзакційні послуги та виходять на глобальні ринки, особливі, і ми бачимо можливості в обслуговуванні цього сегмента клієнтів. Citi фізично присутній в 96 країнах світу, і це дозволяє запропонувати нашим клієнтам доступ до широкої банківської мережі поряд з можливістю здійснювати операції, використовуючи наші глобальні рішення. Все це, на наш погляд, має особливу цінність для клієнтів сегменту середнього бізнесу. Ми хочемо надавати їм кращі у своєму роді сервіси та послуги, що сприятиме зростанню їх бізнесу в Україні та за кордоном".

Раніше в цьому році бізнес комерційного банку Citi з'явився у низці країн Західної Європи: Бельгії, Нідерландах, Люксембурзі, Португалії, Іспанії та Італії.