Школу в Києві хочуть реконструювати за 154,48 млн гривень / Фото facebook.com/sch242/

Управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації 21 липня за результатами тендеру замовило ТОВ «Ж.О.К.» реконструкцію школи за 154,48 млн грн. 

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на дані в системі "Прозорро".

Згідно з умовами договору, до кінця 2022 року по просп. Правди, 64-Г реконструюють школу №242, прибудують до неї блок фізкультурно-спортивного призначення та ліфт, а також влаштують тротуари, проїзди та огорожу, озеленять територію та встановлять малі архітектурні форми.

Відео дня

Читайте такожМінекономіки хоче змінити Prozorro: деталі

Роботи на чверть суми виконають чотири субпідрядники: ТОВ «Технофасад» (вікна, вітражі, двері, прозорі фасади) на 19,13 млн грн, ТОВ «Баланс-Інжиніринг» (інженерні мережі) на 13,18 млн грн, ТОВ «Тен Інжиніринг» (інженерні мережі, мережі зв’язку тощо) на 3,35 млн грн та ТОВ «Скандо» (протипожежні системи) на 478 тис. грн.

За підсумковою відомістю ресурсів без доставки і ПДВ, суттєві кошти підуть на інтер’єрні HPL-панелі FunderMax, стінові сандвіч-панелі Kingspan, світлопрозорі огороджувальні конструкції з теплого алюмінію та інше, ринкових цін чого немає у відкритих джерелах.

Як повідомляв раніше УНІАН, в Дніпрі при обшук на комунальному підприємстві виявили мільйон готівки.