Пристрій має розміри 145,9×73,1×9,7 мм / фото Samsung

Компанія Samsung офіційно представила свій новий смартфон під назвою Galaxy XCover 4s. За характеристиками, це модель середньо-бюджетного сегменту, але через високий заявлений ступінь захисту від негативних зовнішніх впливів, пристрій виявилося не з дешевих.

Читайте такожSamsung представила смартфон Galaxy M40 (фото)

Представлена новинка сертифікована за стандартом IP68 (повний захист від потрапляння пилу всередину, витримує занурення у воду на глибину більше 1 м тривалістю більше 30 хв, пристрій може працювати в зануреному режимі) і відповідає вимогам стандарту MIL-STD 810G, пише itc.ua.

Відео дня

Смартфон Samsung Galaxy XCover 4s оснащений 5-дюймовим TFT-дисплеєм з HD роздільною здатністю і процесором Exynos 7885. Апарат несе на борту 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Основна камера на задній панелі виконана на базі одиночного 16-мегапіксельного сенсора і доповнено об'єктивом з діафрагмою f/1.7. На лицьовій панелі розташована 5-мегапіксельна камера (об'єктив з діафрагмою f/2.2). Ємність батареї становить 2800 мАгод. Пристрій має розміри 145,9×73,1×9,7 мм і містить на корпусі спеціальну кнопку XCover, яку можна налаштувати для запуску часто використовуваних додатків. В якості операційної системи використовується версія Android 9 Pie.

фото Samsung
фото Samsung
фото Samsung

Новий захищений смартфон Samsung Galaxy XCover 4s надійде в продаж у липні за ціною €299,99. Спочатку новинку можна буде придбати в Італії, а потім вона з'явиться і в інших країнах Європи.