Довжина дводверного кабріолета Volante становить 4715 мм / фото Aston Martin

Компанія Aston Martin представила кабріолет під назвою DBS Superleggera Volante. Автомобіль з'явиться у продажу в третьому кварталі нинішнього року. Як повідомляє прес-служба бренду, ціни на автомобіль починаються від 295 500 євро.

Читайте такожAston Martin розсекретив серійний електромобіль Rapide E (фото)

Довжина дводверного кабріолета Volante становить 4715 мм, ширина — 2145 мм, а висота — 1295 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2805 міліметрам, пише Autonews.

Відео дня

Автомобіль отримав чорну решітку радіатора, численні елементи кузова з вуглеволокна, спортивну вихлопну систему з чотирма патрубками, світлодіодну оптику, спойлер і 21-дюймові колісні диски, «взуті» в шини Pirelli P Zero. Складаний верх новинки пропонується у восьми варіантах кольорів і піднімається всього за 14 секунд, а складається через 16.

DBS Superleggera Volante укомплектували 12-циліндровим твін-турбодвигуном об'ємом 5,2 літра, що розвиває 715 кінських сил. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією ZF. Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км/год за 3,6 сек., а його максимальна швидкість становить 340 км на годину. Таким чином, новинка стала найшвидшим кабріолетом Aston Martin.

Автомобіль отримав незалежну передню підвіску і задню багатоважеля підвіску, зі стабілізатором поперечної стійкості. Машина комплектується адаптивними амортизаторами і вуглець-керамічними гальмівними дисками. Водієві доступна адаптивна система демпфірування (ADS) з технологією Skyhook і трьома режимами роботи: GT, Sport і Sport Plus. Маса кабріолета становить 1863 кілограма.