Impreza піддали невеликому фейсліфтингу / фото Subaru

Компанія Subaru розкрила подробиці про рестайлингову Impreza для японського ринку. Від дореформених седана і хетчбека новинки відрізняються як зовні, так і всередині.

Читайте такожToyota і Subaru разом працюватимуть над електричним кросовером

Impreza піддали невеликому фейсліфтингу: трохи змінили форму радіаторних грат, встановили інший передній бампер з чорними прорізами, передню і задню оптику осучаснили.

Відео дня

У салоні з'явилася нова мультимедійна система з великим сенсорним екраном, а для обробки тепер використовуються якісніші матеріали, пише motor.ru.

Ще одне нововведення – пакет Eyesight Touring Assist, який тепер входить в список стандартного оснащення Subaru Impreza. Він включає систему утримання в смузі, систему автоматичного гальмування і адаптивний круїз-контроль.

фото Subaru
фото Subaru

У технічному плані автомобіль залишився колишнім: для Impreza доступні опозитні двигуни 1.6 і 2.0 потужністю 115 та 154 кінські сили відповідно. Обидва вони поєднуються з варіатором, переднім або повним приводом.

У японських дилерів новинка з'явиться вже цієї осені, а слідом рестайлингова Subaru Impreza надійде в продаж у Європі та США.