В основі прототипу лежить модульна архітектура Subaru Global Platform / фото Subaru

Компанія Subaru підготувала для японської виставки Tokyo Auto Salon оспортивлений варіант універсала Levorg наступного покоління. Новинка дебютує в статусі прототипу під назвою Levorg Prototype STI Sport. У роботі над нею взяв участь підрозділ Subaru Tecnica International.

Читайте такожSubaru показала універсал нового покоління (фото)

Від подробиць у Subaru поки утрималися, пише motor.ru. Скупа інформація свідчить, що в основі прототипу лежить модульна архітектура Subaru Global Platform (SGP); як силова установка використовується новий опозитний турбомотор об'ємом 1,8 літра; за безпеку відповідає вдосконалений комплекс EyeSight, який тепер оснащений не тільки фронтальною камерою, але і чотирма радарами.

Зовні Levorg STI Sport повторює прототип з жовтневого автосалону в Токіо, який, у свою чергу, запозичив стилістику концепту Viziv Tourer 2018 року. Основа мови дизайну — філософія Dynamic x Solid, доповнена концепцією Bolder, яка акцентує увагу на характері кожного автомобіля в лінійці Subaru.

Viziv Tourer / фото Subaru
Viziv Tourer / фото Subaru

Відмінності Levorg STI Sport від стандартного універсала, ймовірно, зводяться до інших налаштувань підвіски і рульового управління.

Старт продажів Levorg нового покоління в Японії запланований на другу половину 2020 року. Поки ж, щоб пожвавити попит, компанія додала в лінійку нову модифікацію універсала. Вона називається Levorg 2.0 GT Eyesight V-Sport. Такі машини матимуть чорний декор кузова і топовий дволітровий турбодвигун.