Оголошення карантину та подальше встановлення жорстких правил стало неприємною несподіванкою для багатьох українців. При цьому аптеки залишаються місцями, які людям дозволено відвідувати за необхідністю. Здоров’я завжди на вагу золота. Але аптечні товари не мають бути такими. Щоб знизити фінансовий тиск на населення та допомогти українцям, які раптово опинились у скрутному положенні, роботизовані аптеки запустили велику акцію. З 1 квітня по 30 травня більш ніж 200 товарів коштують до 25% дешевше.

Акційний перелік включає протиалергійні препарати, вітаміни, противірусні засоби, дитяче харчування, засоби гігієни тощо. На цих товарах можна зекономити до 25%. Фінансова турбота роботизованих аптек стане у пригоді молодим батькам, літнім людям, дорослому населенню України.

Читайте такожЯк роботизовані аптеки допомагають людям в умовах карантину?

Фармбренди «Аптека Копійка», «Аптека АНЦ», «Благодія» й «Аптека Шар@»  турбуються про здоров’я людей. Тому не спонукають українців залишати місце самоізоляції без крайньої необхідності. Великі знижки* на товари триватимуть і після завершення карантину. Якщо в аптечних товарах зараз немає нагальної потреби, можете зробити покупку в будь-який час до 30 травня поточного року.

Щоб  українці могли взаємодіяти з аптеками вдома, фармбренди «Аптека Копійка», «Аптека АНЦ», «Благодія» й «Аптека Шар@» пропонують покупцям зробити попереднє замовлення потрібних товарів. Зверніться до аптечної довідки за телефоном: 5900. Створіть попереднє замовлення. Скажіть операторі, в якій роботизованій аптеці вам зручно оплатити та забрати покупку. Отримайте повідомлення про готовність замовлення. Завітайте в обрану аптеку. Оплатіть та заберіть свої покупки.  Так взаємодія з роботизованими аптеками стає простішою! Через довідку також можна отримати загальну інформацію про товар.

Роботизовані аптеки розуміють, що відвідувачі роблять покупки на кілька місяців вперед. Саме тому фармбренди «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» та «Благодія» не встановлюють гранично-допустиму кількість товарів. Купуйте стільки, скільки необхідно та будьте здоровими!

Нагадуємо, акція триває з 01 квітня по 30 травня 2020 року. Економте в умовах карантину до 25% з роботизованими аптеками!

*Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.