
Щоб смажена риба вийшла соковитою, рум'яною, ароматною і не прилипала до сковороди, кулінари використовують кілька простих методів. Раніше УНІАН писав, як приготувати хрусткі рибні палички.
Як зробити так, щоб риба під час смаження не розвалювалася - секретний інгредієнт
Цей не поширений, але досить відомий метод допоможе рибі зберегти форму під час смаження та позбутися неприємного запаху.
Все, що для цього вам потрібно - перед приготуванням замочити рибу в підсоленому молоці (пропорції: на кожні півсклянки молока по чайній ложці солі). Для отримання необхідного ефекту рибу необхідно замочувати мінімум близько півгодини, можна більше. Метод перевірений та ефективний.
Тепер ви знаєте, у чому замочити рибу, щоб прибрати запах та отримати на виході цілі, красиві шматочки.
Як смажити рибу, щоб вона не прилипала до сковороди - поради господинь
Перш, ніж смажити рибу, потрібно:
- додати у рослинне масло дрібку кухонної солі;
- обваляти рибу в борошні;
- розігрівати масло у сковороді на слабкому вогні;
- викладати рибу тільки на гарненько розігріте масло.
Ці нескладні правила допоможуть приготувати рибку так, що вона буде не тільки смачною, але і апетитною на вигляд з хрусткою скоринкою.