Кого Злата Огнєвіч вигнала з шоу? / фото СТБ

У п'ятницю, 26 листопада, стали відомі імена фіналістів проекту "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч. 

Справжнім сюрпризом випуску від 26.11.2021 року стало повернення психолога Романа Свечкоренка на реаліті на церемонії троянд. Нагадаємо, Злата відправила його додому, щоб він оформив офіційне розлучення із дружиною.

Огнєвіч зраділа поверненню свого фаворита на шоу, вона вручила йому "запасну" троянду. Таким чином, він пройшов до фіналу "Холостячки".

Відео дня
Свечкоренко повернувся на шоу "Холостячка" / фото instagram.com/holostyakstb

Церемонія троянд в 11 випуску шоу "Холостячка" від 26.11.2021

Першим троянду від Злати Огнєвіч отримав Дмитро Шевченко. "Холостячка" зазначила, що після знайомства з батьками у неї з'явились сумніви щодо майбутнього їхніх з Дімою стосунків. Другу троянду дівчина вручила Андрію Задворному.

Хто залишив шоу "Холостячка" в 11 випуску від 26.11.2021

В 11 випуску шоу несподівано залишив фаворит Огнєвіч та чоловік, якого називали ймовірним переможцем проекту, - Макс Тарапата.

"Я не зможу дати тобі те, що зробить нас обох щасливими. Я відпускаю тебе", - сказала Злата й несподівано відправила Максима Тарапату додому.

Максим Тарапата покинув шоу "Холостячка" / фото instagram.com/holostyakstb

"Я вдячний за кожну мить, яку провів з тобою! Дякую тобі, Злато Огнєвіч❤️Сьогодні в нашій історії на проекті було поставлено крапку. Мені є що ще сказати, але це буде трохи згодом", - написав Тарапата на своїй сторінці в Instagram.

Хто пройшов до фіналу шоу "Холостячка"

Так, у фіналі шоу зійдуться Роман Свечкоренко, Дмитро Шевченко й Андрій Задворний. Цікаво, від кого прийме обручку Злата?

Знайомство Макса Тарапати з батьками Злати Огнєвіч

Першим із рідними Злати познайомився Максим. Сестра Огнєвіч Юля влаштувала йому справжній допит, питання стосувалися і весілля, і дітей, і загалом стосунків. "Приємні враження, у мене найпозитивніші емоції на душі", - сказала мама "холостячки" після знайомства з цим претендентом на серце її доньки.

"Чоловік не може погоджуватися з усім. Максе, мені іноді здається, що ти хочеш у мені розчинитися", - сказала Злата Тарапаті. Огнєвіч дуже важливо, щоб чоловік під неї не підлаштовувався.

Макс Тарапата з мамою Огнєвіч / фото instagram.com/holostyak_stbua

Як Дмитро Шевченко знайомився з рідними "холостячки"

"Разом вони мали вигляд як єдине ціле", - сказала мама Злати про пару її доньки з Дмитром. Вона назвала його простим, щирим та відкритим. Батько "холостячки" запитав у Шевченка, де вони збираються жити з Огнєвіч, й відповідь його не влаштувала. 

"Я чомусь боюсь Діму. Мені здається, у пориві злості він може нетактично повестися", - сказала сестра "холостячки".

Шевченко познайомився з батьками Злати / фото instagram.com/holostyak_stbua

Знайомство Андрія Задворного з батьками Злати Огнєвіч

Спочатку Андрій познайомився із сестрою "холостячки", та поставила йому низку незручних запитань. "Я не хочу, щоб ти у Златі сумнівався", - сказала Юля після спілкування із Задворним.

"У мене є почуття, я закоханий, мені дуже подобається Злата", - сказав Андрій мамі "холостячки", при цьому він зазначив, що наразі не готовий до появи дітей.

Хто залишився в шоу "Холостячка-2"

Після 10 випусків проекту залишилися троє чоловіків - Максим Тарапата, Андрій Задворний та Дмитро Шевченко.

Вас також можуть зацікавити новини: