Jerry Heil пояснила, чому знімається напівгола / фото instagram.com/thejerryheil

Українська співачка відома як Jerry Heil закликала не соромитися свого тіла, пояснюючи, чому інколи дозволяє собі зніматися у відвертому вбранні.

Читайте такожСпівачка Jerry Heil заговорила про кохання на відстані і заінтригувала фанатів (фото)Про це вона написала у своєму Instagram.

Виконавиця розповіла, що хтось вночі зателефонував їй із претензією щодо зйомок у напівпрозорому топі..

Відео дня

«Розкажу коротку історію. Коли мені було 13, мама (мам, я знаю, що ти діяла з любові) наполягала, щоб я носила ліфчики-пушап кулакової товщини, бо некрасиво, що я пласка. Багато пережити і усвідомити довелося, щоб побачити, яке красиве у мене тіло – вже таке, яке є! І що у нього є ще м’язовий потенціал, яким можна доточити зовнішність», – зазначила співачка.

За її словами, відтоді вона «несе і нестиме цю ідею все життя, бо це впливає на його якість».

«Думаєте, в племенах, де усі частини тіла людей оголені, місцеві рєбята постійно збуджені? Ні. Бо найсолодший плід – заборонений. Нас бентежить найбільше те, що приховують. І тому «Фрі зе ніплс» («свободу соскАм!» – жарт в стилі «шоб не плакать, я сміялась». Чого раптом якась з частин мого тіла повинна соромити мене чи оточуючих? Згадайте з Біблії, в який момент двоє стали вигнанцями Саду: коли почали соромитися своїх тіл здається?» – зазначила вона.

На думку співачки, сьогодні більшість сприйматиме її дії «як звичайне бажання оголитися», але пізніше люди зрозуміють чистоту мотиву: «Ти природня. Ти природній. А природа — це красиво. І не соромно».

Вас також можуть зацікавити інші новини про зірок