Зрадник Бардаш написав погрозливий допис / Скріншот

Скандальний продюсер і музикант Юрій Бардаш, якому СБУ висунула підозру за підривну діяльність на користь Росії, прокоментував таке рішення спецслужби. Втікач, який підтримав повномасштабне вторгнення в Україну, також згадав про Володимира Зеленського і розкритикував його.

Одіозний продюсер опублікував у своєму Telegram допис із погрозами. Крім того, він за мотивами російської пропаганди написав про українського президента, як про "нелегітимне порожнє місце".

За словами Бардаша, він пишається тим, що СБУ визнала його пропагандистом. Він назвав це "великою нагородою".

Відео дня

"Кажуть, я закликаю до насильницької зміни конституційного ладу. Ну хіба не цирк? Зеленський сам уже давно нелегітимний, та і не був легітимним ніколи, хіба що пі****сом, але впевнено продовжує прикидатися законним та розказувати, як іншим поводитися. Ви, Володимире Олександровичу, тепер навіть не клоун і не собака, ви - порожнє місце без п'яти хвилин як. А поки ваші п'ять хвилин не збігли, ви - тінь від уже скоро як порожнього місця", – написав путініст.

Бардаш пригрозив українцям і запевнив, що нібито "добереться до всіх".

"Своєю чергою оголошую в розшук усіх, хто причетний до цього злочинного рішення. Запевняю, що доберуся до вас раніше, ніж ви до мене", – повідомив зрадник.

Що відомо про Бардаша

Раніше втікач був успішним українським продюсером, який розвивав гурти Quest Pistols, "Гриби", "Нерви". Однак пізніше він заявив про своє бажання, аби Росія окупувала всю Україну. На додаток, зрадник повідомив, що планує отримати паспорт країни-агресорки, а до України повернеться, якщо Київ буде російським.

Наприкінці 2023 року музикант розповів, що офіційно став громадянином РФ. Тоді він похизувався новим паспортом на тлі фотографії російського диктатора Володимира Путіна.

Нагадаємо, раніше путініст Юрій Бардаш цинічно висловився про український паспорт.

Вас також можуть зацікавити новини: