Микита Прилуцький став героєм скандалу в шоу-бізнесі / колаж з фото

Історія почалася з української співачки Zelenooka, яка прославилася завдяки пісням "Мамо", "Милий", "За нами перемога" та іншим. Вона поділилася в інста-сторіз листуванням з учасником талант-шоу "Україна має талант" та організатором івентів Микитою Прилуцьким. Хлопець пропонував їй взяти участь у благодійному концерті, проте за участь потрібно було заплатити 500 доларів (18 тисяч гривень).

Прилуцький говорив, що виручені гроші будуть спрямовані на допомогу дітям з Бахмута. А в якості приманки для артистів повідомив, що хедлайнером події стане лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка. Більш того, Прилуцький зазначив, що івент пройде в гольф-клубі "Оболонь".

Тобто молодий чоловік, прикриваючись ім'ям Олега Скрипки і називаючи популярні в Києві місця, спробував здерти грошей з українських артистів нібито на благодійність. Однак варто відзначити один нюанс: вже під час повномасштабної війни Прилуцький пропонував свої послуги росіянам. Можливо, він вирішив під виглядом благодійності спонсорувати російську армію?

Такий запит дуже обурив піар-менеджера артиста Катерину Вареник. Дівчина спробувала з'ясувати всі подробиці івенту і чому артистам потрібно заплатити за участь, проте в розмові з нею Прилуцький поводився по-хамськи. Він відмовився обговорювати це питання.

"Пан Микита навіть не дав пояснень, що за збір, яка сума, для чого, на що, рахунки або банки... Інформації нуль. До того ж, коли я побачила інформацію про "услуги для русских", мене порвало. Моя думка, що таким людям не місце в нашій країні. У нас війна, а не час для набивання кишень коштами", - сказала Катерина в коментарі УНІАН.

На цьому історія не закінчилася. УНІАН зв'язався з усіма причетними, за словами Прилуцького, до івенту і розібрався, що насправді відбувається. Однак нам не вдалося взяти коментар у співачки Zelenooka. Дівчина відмовилася що-небудь говорити на цю тему, а також розірвала всі робочі відносини зі своїм піар-менеджером Катериною Вареник, яка хотіла надати розголосу цій ситуації.

Участь Олега Скрипки в концерті

УНІАН поговорив і з прес-службою артиста Олега Скрипки. Нам розповіли, що музикант ніколи не брав участі в подібних івентах і робити цього не буде. Більше того, прес-служба пригрозила судом Прилуцькому, якщо він продовжить займатися шахрайством.

Чи проходитиме концерт у гольф-клубі "Оболонь"

У гольф-клубі "Оболонь" журналістам УНІАН повідомили, що такий захід дійсно обговорювався. Однак менеджер з продажу зазначила, що якщо у них замовляють якийсь івент і платять гроші, то це не означає, що вони всіх замовників знають в обличчя. 

Більш того, дівчина в розмові з журналістом сказала, що про Прилуцького чує вперше. 

Реакція Микити Прилуцького на скандал

Звичайно, ми не могли не поцікавитися позицією самого Микити Прилуцького. Наш журналіст зв'язався з артистом, проте під час цієї розмови він поводився по-хамськи. Власне, як було у випадку і з Катериною Вареник.

Спочатку він повідомив, що такий захід дійсно планується і що артисти повинні внести внесок за участь. При цьому він сказав, що не є організатором події, але був готовий дати контакт нібито справжнього організатора. Однак коли журналіст кілька разів перепитав, чому артисти повинні платити, Прилуцький вирішив "злитися". Він відразу ж переходив на іншу тему, кілька разів запитував у журналіста, хто вона така, хоч дівчина відразу представилася.

"Хотів дати (контакти організаторів концерту - УНІАН), але не дам, тому що цього вам не потрібно знати... Я не буду вам нічого розповідати. Я не хочу з вами спілкуватися. Це не таємний івент, просто я не хочу з вами спілкуватися. Я вас не знаю", - відповів чоловік.

Співпраця Прилуцького з зірками

Пізніше стало відомо, що Прилуцький співпрацював з українською співачкою Мілою Нітіч і актором Дмитром Ступкою. Оскільки артист є засновником студії творчого розвитку, він разом з зірками хотів провести майстер-клас.

Тому ми вирішили поцікавитися і у цих знаменитостей, що вони знають про Прилуцького і чому він зараз вимагає гроші у артистів за участь у благодійному концерті.

Міла Нітіч у коментарі УНІАН сказала, що вони з Прилуцьким обговорювали можливість проведення майстер-класу, проте далі розмов справа не зайшла. Вона розповіла, що бачила Прилуцького двічі в житті, а після він зник.

Почувши про те, чим зараз займається Прилуцький, Нітіч сказала:

"Маячня якась... Це якась шахрайська схема... Після того, як людина вирішила зробити якийсь майстер-клас, а потім зник, для мене взагалі питання серйозності цього хлопця (зникло - УНІАН). Це сумнівна для мене людина... Добре, що я не мала з ним справ. Якби він запропонував мені такий концерт, за який я ще й повинна була заплатити 500 доларів, я б його послала слідом за російським кораблем".

Дмитро Ступка і зовсім припустив, що Прилуцький може бути аферистом, хоча сказав, що брав участь у майстер-класі, організованим артистом.

"Я його особисто не знаю. Я був у Європі, і він запропонував мені провести майстер-клас для дітей, онлайн. Ми його зробили і на цьому все закінчилося. З ним я особисто не знайомий... Більше ми з ним ніяких справ не мали... Може він якийсь аферист? Чесно кажучи, я його реально не знаю. Наживо ніколи не бачив", - розповів Ступка.

"Благодійний" концерт - пранк?

Скандал з "благодійним" концертом дійшов до такого масштабу, що бігти Прилуцькому вже було нікуди. Його буквально притиснули з усіх боків. Тому він не знайшов кращого виходу, як сказати, що це був лише пранк для TikTok.

Прилуцький почав написувати журналісту УНІАН, що під час повномасштабної війни допомагав родинам. В якості підтвердження співак відправив кілька фото, на яких він позує поруч з людьми і пакетами.

Прилуцький назвав вимагання грошей у артистів-пранком / фото УНІАН

Правда це чи ні - стане відомо пізніше, адже редакція УНІАН тримає руку на пульсі і з'ясовує всі подробиці скандалу і роль Прилуцького в ньому.

Вас також можуть зацікавити новини: