Фото фан-сторінка Дакоти Джонсон 

Американській акторці Дакоті Джонсон, популярність якій принесла головна роль у фільмі "50 відтінків сірого", освідчилися. Її майбутнім чоловіком стане екс-коханий акторки Гвінет Пелтроу - музикант Кріс Мартін. Про це пише видання Mirror.

За словами інсайдерів, освідчення сталося декілька днів тому, проте закохані не поспішають з весіллям та не хочуть афішувати цю подію. 

"Вони тримали заручини у таємниці, але у вузьких колах про це розповіли. Дакота та Кріс шалено закохані одне в одного від першого дня. Тому такий крок був неминучим. Вони не поспішають з плануванням весілля, але по-справжньому насолоджуються тим, що зовсім скоро стануть чоловіком та дружиною", - зізнався інсайдер.

Відео дня
Майбутній чоловік Дакоти / фото фан-сторінка Кріса Мартіна

Згодом з'явилася інформація, що колишня Кріса - Гвінет Пелтроу - схвалює їхній союз. Чоловік нібито попросив дозвіл у неї та їхніх дітей перед тим, як освідчитися Джонсон. 

Що відомо про стосунки Дакоти Джонсон та Кріса Мартіна

Стосунки Дакоти та Кріса розпочалися у 2017 році. Вона молодша за нього на 13 років. Проте через два роки пара на деякий час розходилася. Згодом закохані вирішили продовжити свої стосунки, але офіційно їх не коментують. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що співак Віталій Козловський одружився.

Вас також можуть зацікавити новини: