9 вересня на сході України стане набагато прохолодніше / фото УНІАН

До кінця тижня в Україні збережеться суха і переважно тепла погода. Однак частину країни накриє невелике похолодання. Очікується, що температура опуститься до осінніх +16°...+18°. На щастя, це похолодання буде короткочасним. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Сьогодні, 7 вересня, по всій Україні буде тепло. Стовпчики термометрів в більшості областей покажуть +22°...+26°, а на півдні повітря прогріється до +28°...+29°. 

7 вересня по всій Україні буде тепло / фото УНІАН

Перед вихідними на заході країни залишиться комфортна температура на рівні +22°...+25°. На півдні температура також знизиться до +22°...+25°. У центральній частині України стовпчики термометрів покажуть +20°...+23°, на півночі і сході очікується не вище +22°.

Відео дня
8 вересня у низці областей температура трохи знизиться / фото УНІАН

У суботу, 9 вересня, на сході та північному сході країни температура знизиться до +16°...+18°, а в Луганській області ймовірні невеликі дощі. Найтепліше буде на заході, де стовпчики термометрів як і раніше будуть показувати комфортні +22°...+25°, а на Закарпатті повітря прогріється до +27°.

9 вересня на Сході та північному сході України стане помітно прохолодніше / фото УНІАН

Однак це похолодання на сході країни буде короткочасним. Вже наступного дня, 10 вересня, температура тут підніметься до +21°...+22°. 

На заході країни буде найтепліше, +23°...+27°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +21°...+23°.

10 вересня на сході України знову стане тепліше / фото УНІАН

Погода в Україні - що прогнозують синоптики

За даними Укргідрометцентру, вересень в Україні буде теплим. Найближчими днями збережеться суха погода з досить комфортними температурними значеннями. 

За даними синоптика Наталії Птухи, вночі в більшості областей очікується +10°...+15°, а вдень +21°...+27°.

Вас також можуть зацікавити новини: