У Києві зафіксували ще два температурних рекорди / фото ua.depositphotos.com

У Києві 9 квітня були зафіксовані два температурні рекорди. Про це свідчать дані спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського.

Так, максимальна температура повітря досягла 25,3°С, що на 1,5°С вище попереднього рекордного показника для цього дня 1972 року.

Крім того, середньодобова температура повітря виявилася найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала 19,0°С, що перевищило попередній рекордний показник 1972 року на 1,9°С.

Відео дня

"За багаторічними показниками така температура повітря відповідає 7 червня", - зауважили в обсерваторії.

Аномальне тепло у Києві

Як повідомляв Погода УНІАН, останній день березня у столиці став рекордно теплим, були зафіксовані два температурні рекорди.

Так, максимальна температура повітря досягла 25,3°С, що на 2,9°С вище попереднього рекордного показника для цього дня 1968 року.

Крім того, середньодобова температура повітря виявилася найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала 16,9°С, що перевищило попередній рекордний показник 1968 року на 1,6°С. Зауважується, що за багаторічними показниками така температура повітря відповідає 23 травня.

Вас також можуть зацікавити новини: